At Nebo Tools, we continually innovate so that we can offer the highest quality LED lighting products at the best price.

Jatka luomista, kokeilua ja tutkimista.

Me jatkamme uusien tapojen keksimistä, jotta voimme tuoda valoa toimintaasi.

Valaise maailmaasi

Nebo LED Flashlight Logo

ILLUMINATE POSSIBILITIES

VÄSYMÄTTÖMIEN KEKSIJÖIDEN YHTIÖ

Our incredible range of flashlights and head torches, featuring magnetic bases for easy mounting make them the mechanics choice. Durable aluminium body and long run times allow you to work deep in to the night.

Me NEBO®:lla uskomme, että läpimurrot ja suuret ideat vaativat aina epätavallista ajattelua. Olemme myyneet yli 30 miljoonaa innovatiivista, kuluttajaystävällistä taskulamppua, joten emme koskaan lopeta luomista. Unelmoimme, suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme ja näemme niiden jokaisen kehitysvaiheen. Innovoimme jatkuvasti, jotta voimme tarjota korkealaatuisimpia tuotteita parhaaseen hintaan, jotta voit jatkaa luomista ja tekemistä.

Olemme täällä tarjotaksemme valoa siihen, mitä teet.
Nebo lights, Turn it on and see why its better. The leading light in rechargeable LED flashlight and head lamps.

KÄYNNISTÄ LAMPPU JA KATSO, MIKSI NEBO ON PAREMPI

HUIPPUTEKNIIKKA

Yli 20 vuoden ajan NEBO on ollut LED-valaistustekniikan innovaatioiden eturintamassa. Leikkaamme reunoja, emme kulmia ja pyrimme olemaan edelläkävijä. On syy, miksi niin monet ovat yrittäneet jäljitellä mielikuvituksellisia keksintöjämme ja epäonnistuneet.

KORKEAMPAA LAATUA

Asiakkaamme eivät rakasta NEBOa vain sen muotoilun ja teknologian vuoksi, vaan myös valikoimamme tarjoamaa kestävyyttä ja luotettavuutta.

PAREMPI MUOTOILU

Ehkä ainoa valaistustuotteidemme tekniikkaa vaikuttavampi asia on jokaisen tuotteen suunnittelussa oleva uskomaton ammattitaito. NEBO näyttää tietä, emmekä koskaan lakkaa innovoimasta tuotesuunnittelussamme.

SUUNNITELTU USA:SSA

Kaikki tuotteemme on suunniteltu ylpeästi yrityksemme pääkonttorissa Fort Worthissa, Texasissa.

PITKÄIKÄISET KUMPPANUUDET

Viimeisten 20 vuoden aikana NEBO on tehnyt yhteistyötä yli 40 000 itsenäisen vähittäiskaupan kanssa yli 50 maassa ja tuonut kaikille uusia, jännittäviä valaistus ratkaisuja.

TUKI

Voimme ylpeänä kertoa alan alhaisimmista viallisisten tuotteiden määristä, mutta niissä harvoissa tapauksissa, joissa tukea tarvitaan, tuemme kaikkia tuotteitamme valmistajan 2 vuoden takuulla.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kiitos vierailustasi NEBO Suomen verkkokaupassa!

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Tässä osiossa ei ole vielä sisältöä. Lisää sisältöä sidebarista