FAQ

Yleistä

Monissa valoissamme on "Demo"-tila vakiona. Tämä asetus vähentää myös valojen vahingossa syttymistä kuljetuksen aikana.

Klikkaa nähdäksesi kuinka nollaat DEMO-tilan.

Jos haluat säilyttää hämäränäkösi ja valossasi on vaihtoehtona punainen valo, suosittelemme käyttämään tätä.

Kun valo on sammutettu, paina ja pidä virtapainiketta painettuna siirtyäksesi suoraan punaisen valon tilaan.

Kyllä. Kaikilla taskulampuilla on valoluokitukset, jotka on testattu ja varmennettu ANSI-standardien mukaisesti. ANSI on American National Standards Institute ja organisaatio, jonka tehtävänä on määrittää, mitkä kriteerit valon on täytettävä saadakseen kelvollisen valolukituksen.

Tällä hetkellä malliston kirkkain taskulamppu on NEBO Davinci 18000. Tämä taskulamppu on sekä kirkkain Turbo tilassa (18 000 lumenia) sekä myös High tilassa (10 000 lumenia) -tilassa.

Löydät valaisimen täältä!

Kyllä, NEBO tarjoaa tuotteilleen 2 vuoden rajoitetun valmistajan takuun. Kaikki valtuutetulta jälleenmyyjältä tai valtuutetulta Internet-jälleenmyyjältä ostetut tuotteet, jotka eivät toimi kunnolla valmistajan viasta johtuen, voidaan palauttaa takuuseen vaihtoa varten. Tämä takuu ei kata normaalia kulumista tai akkuja.

Ladattavat NiMH- (nikkelimetallihydridi) tai NiCd- (nikkeli-kadmium) -akut toimivat hyvin, mutta hieman heikentyneellä teholla. Nämä akut tuottavat hieman alempaa jännitettä kuin alkaliset, mikä johtaa hieman heikentyneeseen kirkkauteen ja käyttöaikaan.

Ladattavia Li-Ion (litium-ioni) -kennoja EI tule KOSKAAN käyttää ei-ladattavissa tuotteissamme. Näissä akuissa on paljon korkeampi käyttöjännite, mikä voi vahingoittaa tuotteitamme. Ainoa poikkeus tähän ovat tuotteet, jotka käyttävät litiumprimääriakkuja (ei-ladattavia).

Alliance Sports Group, L.P. dba Alliance Consumer Group tai lyhennettynä ACG Brands on monikansallinen kulutustavarayritys, jonka pääkonttori on Fort Worthissa, TX. Se omistaa, operoi ja ylläpitää useita kuluttajatuotemerkkejä, kuten NEBO, TRUE, iPROTEC, Skeeter Hawk, THAW, ROMR, Bollinger ja Quarrow.

Nebo on vuori Utahissa, lähellä NEBO brändin alkuperää.

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä myynnissä vara-akkuja. Säännöt, jotka kuriiremme ovat asettaneet meille kuljetettaessa paljaita litiumakkuja taskulampun rungon ulkopuolelle, vaikeuttavat vara-akkujen myyntiä. Työskentelemme ratkaisun parissa ja toivomme, että tulevaisuudessa taskulamppuihimme on saatavilla vaihtoakkuvaihtoehtoja.

Valitettavasti meillä ei ole varastossa varaosia/kaapeleita taskulamppuihimme. Tuotteemme saapuvat tehtaaltamme suljettuna yksikkönä, mikä tekee sisäisestä korjauksesta erittäin vaikeaa. Tästä johtuen meillä ei ole valikoimaa varaosia.

Lähetys

Kaikki verkkokauppamme tilaukset käsitellään ja toimitetaan 1-2 työpäivän sisällä.

Emme toimita tuotteita Suomen ulkopuolelle.

Vilpittömät pahoittelumme tästä vaivasta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitämme asian.

Palautukset ja takuu

Jos tuotteesi on viallinen, palauta se siihen, mistä ostit sen, tai katso lisätietoja takuusivultamme. Tuotteella on ACG Brandsin materiaali- ja valmistusvirheiden takuu ehtojen mukaisesti 2 vuoden ajan ostopäivästä.

Jos tuote on viallinen takuuaikana, se korjataan tai vaihdetaan veloituksetta. Takuu ei kata: vesivaurioita, väärää käsittelyä, akun käyttöikää, polttimoja, värin kirkkautta, onnettomuuksia tai kulumista. Ostotodistus vaaditaan.

Kattaa. Ota ensisijaisesti yhteyttä jälleenmyyjään keneltä tuote on ostettu.