Takuu & palautukset

TAKUU

NEBO tuotteissa on 2 vuoden takuu.

Jos NEBO tuotteessa todetaan viallinen takuuaikana, se vaihdetaan veloituksetta. Jos tuote on lopetettu, se korvataan samanarvoisella tuotteella. Takuu ei kata: vesivaurioita, väärää käsittelyä, akun käyttöikää, polttimoja, värin kirkkautta, värin viimeistelyä, onnettomuuksia tai kulumista. Ostotodistus vaaditaan kaikissa reklamaatioissa. Vastaanotettuamme reklamaatiosi pyrimme käsittelemään sen 10 työpäivän kuluessa. Jos tarvitsemme lisätietoja vaatimuksesi käsittelyä varten, otamme sinuun yhteyttä. Jos hyväksymme vaatimuksen, korvaava tuote lähetetään sinulle automaattisesti. Pyrimme saamaan korvaavan tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti, mutta ole kärsivällinen vuoden kiireisinä aikoina. Sinun ei tarvitse lähettää viallista tuotetta takaisin meille. 

Aiheettoman huolto- ja takuukäynnin kustannukset peritään kokonaisuudessaan asiakkaalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. Bonge Oy ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset Bonge Oy:lle aiheutuneet kustannukset.

PALAUTUKSET

Nebotools.fi / Bonge Oy tarjoaa asiakkailleen normaalisti 14 päivän palautusoikeuden. 

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti. Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on asiakkaan maksettava omakustanteisesti.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi, jos olet maksanut tilauksen pankkisiirrolla
• sekä kopio Bonge Oy:n / nebotools.fi:n tilausvahvistuksesta tai lähetteestä

Palautusosoite:

Bonge Oy
Itälahdenkatu 25
00210 Helsinki
Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti.

Jos tuote on käytetty tai vaurioitunut kuljetuksessa, otamme yhteyttä asiakkaaseen asian ratkaisemiseksi.

Huomioithan, että noutamatta jätetty lähetys tai toimituksesta kieltäytyminen ei ole palautus. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ja se palautuu Bonge Oy:lle, perimme tästä aiheutuneita käsittelykuluja 9,90 euron arvosta. Hyvitämme tässä tapauksessa alkuperäisen summan vähennettynä postikuluilla ja käsittelykuluilla.