HIGH BRIGHT 6000

1. ASENNUS

Ruuvaa vain HIGH BRIGHT 6000 mihin tahansa tavalliseen (E27) ei upotettavaan lampun kantaan. Huomautus: Tarvittaessa voidaan käyttää kaupallisesti saatavaa pistorasian jatketta (ei sisälly toimitukseen).

2. SÄÄDÄ

Säädä LED-paneelit ohjaamaan valoa sinne, missä sitä tarvitset. Huomautus: Säädä paneelit ennen virran kytkemistä. Paneelit lämpenevät käytön aikana.

 

3. KYTKE PÄÄLLE

 

 

VAIN SISÄKÄYTTÖÖN

HIGH BRIGHT 6000 ei ole tarkoitettu ulkokäyttöön. Laitetta ei saa altistaa kosteudelle tai muille ulkoilma elementeille.

EI HIMMENNETTEVÄ

HIGH BRIGHT 6000 ei ole himmennettävissä eikä välttämättä toimi kunnolla joissakin himmennyspiireissä.

VAROITUS:

Tämä tuote sisältää korkean intensiteetin LED-laitteita. Pysyvien silmävaurioiden välttämiseksi älä katso valonsäteeseen lähietäisyydeltä.

Yksikkö kuumenee. Älä koske HIGH BRIGHT 6000:aan, kun laite on päällä.

 

HUOMAUTUS: Tämä tuote on testattu ja sen on todettu noudattavan luokan B digitaalisille laitteille asetettuja rajoituksia FCC-sääntöjen osan 15 mukaisesti. Nämä rajoitukset on suunniteltu tarjoamaan kohtuullinen suoja haitallisia häiriöitä vastaan kotiasennuksessa. Tämä tuote tuottaa, käyttää ja voi säteillä radiotaajuista energiaa, ja jos sitä ei asenneta ja käytetä ohjeiden mukaisesti, se voi aiheuttaa haitallisia häiriöitä radioviestintään. Ei kuitenkaan ole takeita siitä, ettei häiriöitä tapahdu tietyssä asennuksessa. Jos tuote aiheuttaa haitallisia häiriöitä radio- tai televisiovastaanottoon, mikä voidaan määrittää sammuttamalla laite ja käynnistämällä se, käyttäjää kehotetaan yrittämään korjata häiriöt yhdellä tai useammalla seuraavista toimenpiteistä:
Suuntaa tai siirrä vastaanottoantenni uudelleen.
Lisää tuotteen ja vastaanottimen välistä etäisyyttä.
Liitä tuote pistorasiaan, joka on eri piirissä kuin se, johon vastaanotin on kytketty.
Pyydä apua jälleenmyyjältä tai kokeneelta radio-/TV-teknikolta.
Tämä laite on FCC-sääntöjen osan 15 mukainen. Toiminta on kahden seuraavan ehdon alaista:
Tämä laite ei saa aiheuttaa haitallisia häiriöitä ja tämän laitteen on hyväksyttävä kaikki vastaanotetut häiriöt, mukaan lukien häiriöt, jotka voivat aiheuttaa ei-toivottua toimintaa.
Muutokset, joita vaatimustenmukaisuudesta vastaava osapuoli ei ole nimenomaisesti hyväksynyt, voivat mitätöidä käyttäjän oikeuden käyttää laitetta.