The Long range lighting solution - Luxtreme Using LEP Technology

Luxtreme hakuvalot

Pitkän kantaman valaisimet

Säteen etäisyydet jopa 1.6 kilometriin

Kymmenen kertaa enemmän kuin tavallinen LED-taskulamppu.

NEBO on julkaissut tehokkaan, edistyneen valikoiman USB-C ladattavia ja vedenkestäviä hakuvaloja, joista jokaisessa on ainutlaatuiset ominaisuudet sekä ammattilaisille että ulkoilun harrastajille.

Luxtreme SL -hakuvalo mallistossa on tehokas LED ja uusi LEP (laser excited phosphor) -tekniikka yhdistettynä edistyneeseen optiikkaan, joka antaa sinulle optimaalisen valon ja etäisyyden tarvittaessa.

Mallisto pitää sisällään hakuvaloja, jotka on varustettuja 400 metrin säteellä, mutta tarpeen tullen löydät myös tehokkaan 1600 metrin säteellä varustetun SL100 valaisimen.

Luxtreme SL100

Malliston kärkituote, jonka valonlähteestä olemme ylpeitä, yli 1500 metrin säde. Innovatiivinen muotoilu yhdistää valkoisen/punaisen COB:n laserviritettyyn fosforimoduuliin (LEP) saavuttaakseen uskomattoman säteen etäisyyden useilla väreillä ja hyödyllisen laajan säteen lähietäisyydelle. Liipaisimen valitsin mahdollistaa helpon tilan valinnan erillisellä aktivointipainikkeella. Smart Power Control mahdollistaa siirtymisen saumattomasti eri valotilojen välillä.

Ergonominen muotoilu, ladattavuus, integroitu magneettinen kanta, vyöklipsi, tripod kiinnitys ja kantonauha tekevät sen käytöstä helppoa ja käytännöllistä. Valmistettu kestävästä PA66-kumista ja lentokonealumiinista.

379.90€ >

Luxtreme SL75

Ladattava hakuvalo erittäin pitkällä 1200 metrin etäisyydellä. Ihanteellinen käyttöön, jossa tarvitaan valaisemaan kohteita äärimmäisillä etäisyyksillä, kuten veneilyyn, metsästykseen ja viranomaiskäyttöön.

Liipaisimen valitsin mahdollistaa helpon tilan valinnan erillisellä aktivointipainikkeella. Smart Power Control mahdollistaa siirtymisen saumattomasti eri valotilojen välillä. Ergonominen design on mukava ja käytännöllinen. Lisäksi siinä on integroidulla magneetilla varustettu kahva, vyöpidike, kolmijalkakiinnitys sekä kantonauha. Se on valmistettu kestävästä PA66-, kumista ja lentokonealumiinista. Ladattava akku takaa pitkän käyttöiän.

159.90€ >

Luxtreme SL50

Hakuvalo tarjoaa poikkeuksellisen valokeilan etäisyyden ja lähialueen
laajan valonsäteen ergonomisessa ja kestävässä muotoilussa.

Parhaimmillaan LUXTREME SL50 valaisee jopa 800 metriin!
Se on USB-ladattava (40 tunnin käyttöaika) ja sillä on IP67-vesitiiveys
luokitus. Täynnä ominaisuuksia ja toimintoja, LUXTREME SL50 hakuvalo ei jätä sinua pulaan

129.90€ >

Luxtreme SL25R

On kompakti, uudelleen ladattava EDC-taskulamppu pitkällä 400 metrin valokeilalla ja 400 lumenin kirkkaudella. Integroitu COB mahdollistaa laajan valkoisen säteen kuin pelkällä kohdevalolla, ja lisäksi siinä on laajansäteen punavalo. Säätönupin avulla voit helposti valita eri valotilat ja erillisellä liipaisimella aktivoida ne.

Älykäs virranhallinta mahdollistaa taskulampun saumattoman siirtymisen eri valotilojen välillä. Mukava muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet, integroidulla magneettisella kannalla, vyöpidikkeellä,
jalustakiinnityksellä ja kantolenkillä. Kestävä PA66-, kumi- ja
lentokonealumiinirakenne.

99.90€ >

Mikä on Laser Excited Fosphor (LEP)?

Tavallisesti valoja on vertailtu niiden Lumen-arvojen perusteella. Luxtreme SL -sarja käyttää kuitenkin matalempaa Lumen-arvoa, mutta LEP-tekniikan avulla se pystyy tuottamaan tarkan kohdennetun valokeilan pitkienkin etäisyyksien päähän.

Perinteisiin valaisimiin verrattuna yksi LEP-valaistuksen (light emitting plasma) tärkeimmistä eduista on kyky tuottaa suuri määrä valoa pienestä tilasta.

Esimerkki tämän osoittamiseksi on sormenpään kokoinen LEP-lamppu, joka voi tuottaa jopa 10 000 lumenia vastaavan valotehon.

Vertaile malleja

MALLI LEP Käyttöaika COB Käyttöaika LEP & COB Käyttöaika Punavalon käyttöaika Latausaika
Luxtreme SL100 6h 15m 13h 40m 12h 10h 16m 3h
High käyttöaika Medium käyttöaika Low käyttöaika Latausaika
Luxtreme SL75 5h 10h 30m 30h 3h
Luxtreme SL50 8h 18h 50m 40h 3h
Kohdevalon käyttöaika Laajansäteen käyttöaika Punavalon käyttöaika Latausaika
Luxtreme SL25R 2h 3h 30m 6h 3h

Valaise
kauas!

Luxreme mallisto