Luxtreme SL100 hakuvalo - VENE-lehden testivoittaja!

"Tulevaisuuden teknologiaa käyttävä superlamppu voitti hakuvalotestimme."

nebo luxtreme sl100 hakuvalo

VENE-lehti testasi ja vertaili hakuvalot uusimpaan marraskuun numeroon. Testi suoritettiin tihkusateessa ja testaajien mukaan kamalassa säässä. 

"Kiinnostava uutuus on Nebo Luxtreme SL100, joka nousi testin voittajaksi. Siinä hyödynnetty LEP-laserteknologia (Laser Excited Phosphor) on vasta yleistymässä, mutta tulee nostamaan hakuvalojen tehon aivan uudelle tasolle." SL100 hakuvalo oli testissä ylivertainen juuri pienten kohteiden etsimiseen. Testissä valaisin löysi yksityiskohtia jopa 1852m päästä eli noin meripeninkulman päästä. 

Luxtreme SL100 sai testissä myös kiitosta sen vankasta alumiinisesta rungosta ja kumilla suojatusta akkukotelosta. Valaisimesta löytyvä valotilan kiertokytkin nousi myös esille hyvänä ominaisuutena, koska muista lampuista tätä ominaisuutta ei löytynyt. Liipasimesta erillään olevan kiertokytkimen avulla oikea valotila menee varmasti suoraan päälle. Valaisimesta löytyvä punavalo on myös hyvä lisäominaisuus.

"Nebon kantava kapea valokeila läpäisee sumuista ilmaa ja se tavoittaa maalit kauempaa kuin muut testin hakuvalot."

Testaajille herää kysymys siitä onko SL100 jopa liian tehokas osalle veneilijöistä? Varmasti on, mutta onneksi LUXTREME-hakuvalomallistosta löytyvät myös SL75, SL50 ja SL25 valaisimet. Näiden valaisimien ominaisuudet ovat lähes samat kuin tehokkaimman SL100 mallin. Valotehoissa on luonnollisesti suurin ero ja tämän myötä myös hinnassa. Mallistosta löytyy siis varmasti jokaiselle veneilijälle sopiva valaisin!

Katso koko mallisto tästä!

nebo luxtreme hakuvalot

Testissä valaisin sai arvosanan 9.3 ja täydet 5 tähteä. 

Lue koko testi VENE-lehdestä(11/23) tai venelehti.fi:stä!