Uudet NEBO Power tuotteet tarjoavat virtaa, turvaa ja apua kun sitä tarvitaan

Rajattomien mahdollisuuksien aikakaudella NEBO rikkoo jälleen rajoja uraauurtavalla aluevaltauksella - uudella NEBO POWER -tuotevalikoimallamme!

Uusin mallistomme kestäviä ja luotettavia varavirtaratkaisuja määrittelee uudelleen mukavuuden seikkailuihin ja jokapäiväiseen elämään. Innovatiiviset apukäynnistimet, varavirtalähteet ja kannettavat virtapankit ovat välttämättömiä moderneille elämäntyyleillemme.

Kärkituotteemme on NEBO Assist Air Jump Starter -apukäynnistin/varavirtalähde. Innovatiivisuutta ja monipuolisuutta täynnä olevassa virranlähteessä yhdistyvät käynnistin, virtalähde, valaisin ja ilmakompressori. Se on myös täysin yhteensopiva käsimatkatavaroiden kanssa, kuten kaikki NEBO POWER -tuotteemme.
Päätöksemme yhdistää valaistus ja virta ei ole täysin uusi, sillä monissa tuotteissamme on jo virtapankit, mutta nyt olemme menneet paljon pidemmälle.

Tässä yhä enemmän toisiinsa kytkeytyvässä maailmassa, jossa älypuhelimista, tableteista ja muista elektronisista laitteista on tullut välttämättömiä, luotettavien virtalähteiden kysyntä on suurempi kuin koskaan.

Huippuluokan, luotettavat ja kestävät varavirtatuotteemme, joissa on Jump Starters, Power Stationit ja kannettavat virtapankit, on suunniteltu tarjoamaan sinulle älykkäitä ominaisuuksia, langatonta latausta, useita USB-portteja ja nopeaa latausta.Tyylikkäästi suunniteltuja virtapankkejamme ja varavirtalähteitä on saatavana useissa eri tehoissa, ja ne pystyvät lataamaan monenlaisia laitteita älypuhelimista ja tableteista kannettaviin tietokoneisiin ja jopa virtaa kuluttaviin lisävarusteisiin, kuten droneihin.

Kun jatkamme uusien tuotekategorioiden tutkimista, voit odottaa tulevaisuutta, jossa valaistus- ja virtalähteet integroidaan saumattomasti korkealaatuisiin, monikäyttöisiin tuotteisiin.